Airconditioning Service

Array

Onderhoud & Reparatie van airconditioning systemen

Voor een optimaal wooncomfort of werkklimaat is het van belang dat het airconditioning systeem goed functioneert. Noodzakelijk hierbij is terugkerend onderhoud op het aangekochte systeem waarbij ook de levensduur van het systeem wordt gewaarborgd. Wij nemen voor u deze zorg uit handen.

Onderhoud

Het belangrijkste van een adequaat werkend systeem is dat het systeem ‘schoon’ blijft. Hiervoor moeten de luchtfilters van tijd tot tijd worden gereinigd en controleren wij de afstelling volgens fabriek specificaties. Zeker als de airconditioning veel gebruikt wordt, dan verzamelt zich daar stof uit de omgeving.

Storing

Ook in het geval van een storing of reparatie is VDG Airconditioning uw partner. Onze servicemonteurs staan voor u klaar. Ook als uw systeem niet door ons geplaatst is kunnen wij u helpen.

VDG Airconditioning verzorgt het onderhoud en reparatie van uw systeem. Wilt u vandaag nog verzekerd zijn van een goed werkend systeem, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 0186-575147.

  • Service Airconditioningwandmodel
    0
  • 1