Airconditioning Offerte

Optimaal klimaat

Airconditioning Offerte

Geen middagdipjes meer! In een aangenaam klimaat verzet je bergen werk. Zo zorgt een aangename temperatuur en vochtigheid voor een fris gevoel en zorgt ervoor dat je een optimale werksfeer creëert.  Zo hoef je je nooit meer druk te maken om een drukkende warmte of een ijzige kou waardoor je nergens aan toe komt. Een airconditioning met warmtepomp zorgt ook in de koude periodes voor een aangename temperatuur. Rechts op deze pagina kun je eenvoudig en direct een offerte aanvragen.

Airconditioning oplossingen

Met een airconditoning met warmtepomp kun je overal en altijd het klimaat realiseren dat je wil. Zo zorg je voor het ideale werkklimaat waarin iedereen fit, levenslustig en productief is. Vaak vergeet je zelfs dat er een airconditioning is omdat deze fluisterstil is en de temperatuur aangenaam is. Zelfs van de installatie is geen overlast. Deze voeren we uit wanneer het jou uitkomt.

Welk type is nu geschikt?

Er zijn verschillende types airconditioning. Zo bestaan er mobiele airco’s of vaste airco systemen.

Vaste aircosystemen zijn er in verschillende modellen en prijzen. Zo bestaan er wandmodellen, plafondmodellen, tot aan vloermodellen. Voor een kantoor is een wandmodel, plafondmodel of cassettemodel uitermate geschikt.

VDG Airconditioning biedt voor bedrijven airconditioning, met of zonder warmtepomp. We werken onafhankelijk en zorgen voor een passend advies, ontwerp en installatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 • Offerte In 2 stappen de prijs berekenen

  0
 • Soort ruimte*
  Kantoor
  Praktijkruimte
  Winkel
  Woonhuis
  Anders
  1
 • Aantal te koelen ruimtes*
  3
 • Vul in en druk op ENTERVul de letters/cijfers in en druk op ENTER
  10
 • Liever een afspraak?
  0
 • 1

Aanbieding, Nog enkele op voorraad

Wandunit Daikin FTXS voor € 995,00. Zeer geschikt voor ruimtes tot 60m3.

Bekijk aanbieding

Aanbieding

Airconditioning modellen

wandmodel

Wandmodel

Voor een kleine ruimte is ons wandmodel een geschikte oplossing. Een moderne verschijning voor op kantoor.

plafondmodel

Plafondmodel

Het plafondmodel heeft een groot bereik en kan volledig onder of tot maximaal tweederde in het plafond worden geïntegreerd.

cassettemodel

Cassette model

Het cassettemodel wordt volledig in het plafond weggewerkt. Via het rooster kan lucht in 2,3 of 4 richtingen worden geblaasd voor minder tocht.

kanaalmodel

Kanaal model

Het kanaal model is een geruisloze, onzichtbare en volledig tochtvrije airconditioning. Dit model wordt volledig boven het plafond gemonteerd.